Mukridz Md Mohtar

By: Mukridz Md Mohtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Graduation Day : Kandelmarsch

amik sijil dalam kelas jer
bebudak kelas aku
ehem..acara bermula
View all 16 photos...
Setelah 5 tahun setengah aku kat jerman, akhirnya grad jugak....fuh...letih.


Friday, 8-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
miscellaneous

ni laaa student m'sia kat universiti aku...pompuan takde :(
posing sikit
eifel tower 2000
View all 4 photos...
Nih gambar campur-campur. Gambar yang aku tatau tarikh bila..aku bubuh jer laa kat sini yek.


Saturday, 22-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lucern, Swiss

ngan am
kat swiss nih
Subhanallah
View all 9 photos...
Gi jalan ngan amzani dan Nazlin Hani...sian Nazlin, datang jerman takde org nak bawak dia jalan..terpaksa aku jadik drebar.


Sunday, 14-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 2004 ; Thema: terkenangku kampung halaman

minum teh turki di malam raya
proses masak rendang..pdih mata oiii
khatib membaca khutbah..carik kat internet jer
View all 8 photos...

Ini merupakan Hari Raya Aidilfitri aku yang ke-6 di bumi Jerman nih. Aku rasa tahun depan aku nak raya kat m'sia laa...uwaaaaa...control control. Anyway tahun nih kitorang raya lewat sehari dari orang m'sia...pasal ulama' kat jerman tak nampak anak bulan. Tapi tak kesah pun, puasa time winter nih kejap jer....dari pukul 6 pagi sampai kul 4.30 petang jer...bestkan!


Saturday, 17-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Neuschwanstein, Germany

nih gambor poskad
bawak keter pun sempat amik gambor
lagi gambor pemandangan
View all 7 photos...
Ni kat istana betui2 yang diorang tiru utk buat istana Desneyland tuh...alaaa walt desney tuu.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net